Cinta Tak Terucap (Maaf)

Maaf!

14 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. alaa..nk d buku kn ke???
    bia la bis kt blog je eyh..
    xpe sy sggp tgu..
    evn othr readers pn sggp tgu nye..percye la..
    kalo nk d bukukn lame gler nk tggu tok kuo kt psrn..

    ReplyDelete
  3. ~salam..sy stuju..
    sy sanggup tunggu..
    pasl iman n am..
    o cita mana pun..
    kitorg ok la..
    gud luck final nih..
    sy punyer paper start esok...

    ReplyDelete
  4. betul....kami sanggup tunggu kat blog ni. kalau dibukukan,,....huhuhu...lsmbst lsgi ls ksmi nsk tsu ending citer ni. sedeh

    ReplyDelete
  5. wa..tahniah..
    dpt bukukn citer nih..
    gud luck..i will wait 4 am n iman..
    gud luck 4 ur xm..
    final sy pn esk..hakhak..
    t kalo dh publish g tau la..k

    hilma

    ReplyDelete
  6. waaaaa..
    akhirnye ade gak sumthing information..
    huhu....
    ske bangat kalo nk dibukukan..
    kalo ade pape info,,
    roger2 taw..

    ReplyDelete
  7. huhu...
    okey..
    tq 4 your support... :)
    xsure lg pasal bukukan tu..
    tp masih dlm peracangan.... :)
    ap2 sy bgtau nnt...

    ReplyDelete
  8. just wish u the best...
    x kisah la nk bukukan ka post kat blog ka...
    mna yg bek wat imani, aya sokong!!!
    gud luck 4 coming xzam ^-^

    ReplyDelete
  9. imani...

    harap2 imani boleh habiskan cite nie kat blog juga..
    kesianlah pada kami yg selama nie menyokong penulisan imani..

    yang pasti walaupun imani habiskan cite nie kat blog..dan dibukukan..pasti cite nie akan dibeli oleh kami...sbbnya ramai yg suka ngan jln cite nie...

    dun wori...

    ReplyDelete
  10. xpe sis..
    make sure tis sem DL tau..
    gud luck..

    ReplyDelete
  11. Dik,

    Belajar rajin2....bila cuti, tulis rajin2 ye :) Kami tetap setia menanti. Macam akak ni belajar juga, tapi part baca novel especially novel online memang ketagih, tak boleh tinggal, biar busy cam mana pun, minat punya pasal....plus akak duduk oversea. Tak ada access to malay novel. Lately je bila dah ramai start tulis novel kat blog sendiri, terubatlah rindu nak baca novel melayu.
    Teruskan cerita ni ye dik. Best cerita ni. Kalau nak dibukukan pun harap2 still boleh continue....

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum,

    Imani... bagi Kak Anise pula tak salah kalau terus disiarkan sebab Kak Anise bagi contoh (BYMB tulisan Hamniramsul) Kak Anise ikuti sampai habis dalam internet kemudian dibukukan..Kak Anise beli untuk buat bacaan sekali lagi dan simpanan. Lepas tu Kak Anise promote pada adik beradik Kak Anise, juga kawan2 yang kaki novel, semua suka dan beli so apa nak takut... jika cerita menarik boleh buat pengajaran dan tauladan insyaallah tetap laris jualannya. Banyak lagi novel internet yang Kak Anise beli,contoh eejay, anita aruszi, viva sakura, semua novel internet yang ada gaya tersendiri persembahannya, Kak Anise promote semua pada kekawan. So terpulanglah pada penulis. O.K.
    Salam....

    ReplyDelete
  13. yeke nak buku kan......? apa2 pn sy sokong....tp bg la abis dulu dlm blog....sy ske cite CTT....best sgt...

    ReplyDelete
  14. eloklah dibukukan.

    anyway update dgn gambr terbaru lah..1 gambar sama dgn seribu perkataaan..huhu

    ReplyDelete