Cinta tak terucap (Pendapat)


Saya amat mengharapkan pendapat semua. Ramai sangat yang mengadu.. Saya mintak maaf dan terima kasih semua....

54 comments:

  1. Sis...terus-terang akak memang berharap agar sis x "privatekan" blog nie.
    Tapi, walau apapun keputusan sis akak tetap hormat; cuma akk minta kalau dh tetap nk "privatekan" blog, jgn lupa add akak ye; ikieomar@gmail.com

    ReplyDelete
  2. it's ur blog ,so it's up 2 you...
    but i really hope u don't do it bcoz i always hope 2 see new entry from this site...i'm gonna miss d stories!!!

    ReplyDelete
  3. same goes to me..myb u ade ur own reason nk privatekn blog ni...tp invite la saye,,,grayffin_door@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. up to you sis..
    tp jgn lpe invite sy lau private ek..
    ada91_azmi@yahoo.com
    :)

    ReplyDelete
  5. kenapa nak private? tak kesian kat peminat? ramai ni peminat. hmm pastu bagi org yg baru nak kenal pulak, trus tak dapat nak follow blog ni? hmm maybe u should only letak filter kat bahagian comment. so takde la comment yg tak sepatutnya. kesian kalau nak private kan ni. mesti ramai yang kecewa.

    ReplyDelete
  6. sy pun brharap agar blog ni tk di privatekn. bkn sy saja yg sntiasa trnanti n3 baru, ramai yg seperti sy trtunggu2. tp it's your choice. klau nk privatekn jgn lupa invite sy said.noraishah@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Agree with the above comments. IF you privatekan ( but hopefully not) i want to be invited. My email - faizahbadrol@gmail.com. Keep on writing.

    ReplyDelete
  8. Adik Imani .. di harap blog ni tak akan di privatekan ... sebab kak sentiasa menunggu tanpa jemu new N3 dari adik ...

    Tapi walau bagaimanapun keputusan tetap di tangan adik Imani ...

    Good Luck dengan apa saja keputusan

    Sincerly from

    Kak Zai

    ReplyDelete
  9. salam~
    ari2 sye ntikn n3 bwu dr blog imani...hope x privte kn la....
    tp sume tu depend pd imani gak kn???
    papepn....klo privte kn...invite sye ctana92@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. lamanya tnggu n3 terbaru... please invite saya jgk.... tomatosweet8@gmail.com

    ReplyDelete
  11. terpulang pd imani...
    klu diprivatekan, imani mst ada sbbnya kan?
    klu itu yg terbaik why not..
    cma satu ja Aya nk ckp..

    cuba ingat balik knapa imani postkan ur nov dlm blog neh. I bet it's cos imani nk share dgn org ramai karya imani kan??? nk kongsi bakat yg imani ada..

    but still terpulang kpd imani yg mana lebih baik utk imani...

    apa pun keputusan imani, Aya akan fhm n i'll always pray for your best...^-^

    ReplyDelete
  12. im ur silent reader..plz invite me too if u want to private this blog.....someone_life87@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. privatekan??? oohhh..no~~~ em..tp kalu cik penulis nk privatekan jgk..plezz invite sy..

    didadeen@gmail.com..

    ReplyDelete
  14. ala jgn ler privatekn blog ni. hari2 sy tungu entry br. klu nk private blog ni invite la sy mashi_maro_phg@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Alahai dik nk privatekan ke???
    sian la akak yg dah ikuti ur story dr dulu lg. Ni pun still waiting nk tau ceta suri imani n ammar mirza smpai ending. apapun if u nk private dont forget invite me ya: hazwani367@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. iman..
    studi camana..
    sure hard kan..?
    xpe..take ur time..
    kalau ade kelapangan boleh masuk kan n3 br..
    kalau x kami tunggu

    ReplyDelete
  17. t'pulang la pd penulis...hak di tangan anda. tp sy dah lama ikut novel awak ni.jln cerita dia mmg best.sekiranya awak nak privatekan, blh tak invite sy...lovevy.07@gmail.com. :)

    ReplyDelete
  18. sis, please teruskan cite ni. you are so talented, rugi kalo x teruskan. kalo nk private blog, please add me. nhaz347@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  19. for me, there's no reason 4 you to private this blog...
    there's a lot fan of yours who are waiting 4 your story...
    but then,everything is in your hand,u know what is the best 4 u...
    if u want to private this blog, don't forget to invite me, nsg89@yahoo.com
    TQ...

    ReplyDelete
  20. ek??nk private??huhuhu...
    jgn lpe invite..
    post2aku@gmail.com

    ReplyDelete
  21. sekiranya nak private blog ni tolong invite saya yantieratna@gmail.com

    ReplyDelete
  22. nak private ke?... ruginya tak dpt nak baca n3 cinta tak terucap. klu mcm tu jgn lupe ye invite ctziez@yahoo.com.

    tak sbor nak tahu kesudahan cite nie ..... best sgt.

    peminta setia

    ReplyDelete
  23. cerite nie sgt best...rugi klo nak privatekn=(..
    nway..klo still nak privatekan..invite me ye..
    nadiahamirah36@gmail.com

    ReplyDelete
  24. pendapat apa yer dik?..

    ReplyDelete
  25. hahah~...
    anonymous...
    tu la pasal...x pasti sgt adik nie nk pendapat pasal pe...
    tp, tgk post2 kt atas...depa duk ckp pasal nk privt kan blog nie kot...

    tuan tanah...buat la yang terbaik...kami terima seadanya...itu jak kamu... (^.^)

    drp > silent reader

    ReplyDelete
  26. sis, wanna go for private ke? x rock la. ibarat mcm tulis diari plk. tapi, mcm mana nak tau comment peminat. macam mana nak improvekan diri sbgai penulis. sbb x semua org dianugerahkan bakat menulis. like me, bakat membaca je. anyway, hanya kita je yg mengenali diri kita sendiri.. kakfidza

    ReplyDelete
  27. cerita awk best sgt2.. sntiase tertunggu2 ble awk nk smbg cter awk.. hrap jgn la diprivate an.. sedihnyer kalo mcm 2... erm.., nk sgt2 bce karya awk.. g bagos kalo awk terbitkan cter2 awk ni.. msti ramai yg akn beli awk nyer novel..

    ReplyDelete
  28. salam...kalo nk privatekan blog nie tlg invite sy..hadiah91@gmail.com

    ReplyDelete
  29. if nak private...add saya..heehheee...
    imanQistina89@gmail.com

    ReplyDelete
  30. jika nk private..add saya sarinah_abdulghani@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. ala susah la nak follow2 bagai...reti baca je...tp bukan buat apa pun...isi kelapangan...kalo private,mmg mcm xnak bg org baca la...tp up to u la sbb ur karya kan...tp,org cam saya ni,dh lama baca novel tp las2 xtaw kesudahan gak...huhu...jgn la private kan ye...

    ReplyDelete
  32. tak payah lah di private blog nie...macam yang lain kalu nak private juga..pliz add saya yeee wuteva75@gmail.com

    ReplyDelete
  33. invite me too mycutesha@yahoo.com tq.

    ReplyDelete
  34. add sy ye hawa90ma_cute@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. invite sy jgak please......rangkaian2004@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. huhu jangan la di privitekan...saya pon jenis yang baca je karya org...kami tak ada bakat nak menulis..cuma baca tulisan org je....tp kalo nak private kan gak invite la saya wanda_081203@yahoo.com...thanks

    ReplyDelete
  37. plse invite saya k_rol70@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  38. kalau nk private jugak blog ni, invite akak ye ilyana.ar@gmail.com

    ReplyDelete
  39. please invite me too sis if u wanna to private it..
    izyan_05@yahoo.com thankz

    ReplyDelete
  40. up to u... can u invite me... i dah brape thn follow blog u...

    ReplyDelete
  41. klu nk private gak..invite sy ye....liessa88@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. n3 yg baru bile lagi nie... apa2pun kalu dah jadi blog nak diprivate nanti, jgn lupe ye invite ctziez@yahoo.com.

    ReplyDelete
  43. no..no..no...Imani please...jgn privatekan blog ni...i suka baca karya u ni...

    ReplyDelete
  44. hope xprivatekan.. kalo private kan jgn lupa invite sy..izzah_chubbygirl@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. sis!!!jgn privatekn bl0g niex..
    feel free 2 add me if u wanna
    private diz blog...
    tsg_evoxis@yahoo.com
    tQ

    ReplyDelete
  46. please invite me...
    shazmira88@gmail.com

    ReplyDelete
  47. best citer ni...xsbr nk tggu smbungnye
    btol ke nk private blog nie
    please invite me...syadaahamad@gmail.com

    ReplyDelete
  48. saya tak pasti sama ada novel nih dah keluar atau belum...boleh bagi maklumat tak...sy nk pergi cari...nati emel sy yer...tq

    arkaliesmyworld@gmail.com

    ReplyDelete
  49. saya tak pasti la novel nih dah kuar ker belum...kalau dah kuar nati tlng emel maklumat yer saya nk pergi cari novel nih...terima kasih...

    arkaliesmyworld@gmail.com

    ReplyDelete
  50. iman.....tahniah...novel cinta tak terucap akan ada dipasaran jan 12 ni...tak sabar rasanya... cover novel pun cantik...

    ReplyDelete
  51. CINTA TAK TERUCAP, are the best!!

    ReplyDelete