novel cinta tak terucap..


Assalamualaikum semua..

terima kasih dengan segala pendapat- pendapat yang korang bagi dalam entry PENDAPAT saya dulu. memang tak putus- putus komen. saya tak terfikir pun nak stop habiskan sambungan cerita ni. cuma sambungan cerita ni mungkin boleh didapati dalam novel CINTA TAK TERUCAP... yang masih dalam proses. jadi saya mungkin akan stop publish cerita kat sini...

bukan saya tutup semua cerita yang tak boleh buka bab selepasnya. cuma saya tak letak dalam entry. 

memang dalam proses ada banyak watak yang berubah. sebab dalam proses nak edit flow jalan cerita yang saya rasa kelam kabut. 

maafkan saya sebab tak dapat teruskan kat sini. tapi cerita CINTA SEMALAM akan diteruskan juga. 

terima kasih banyak- banyak atas sokongan semua.

harap boleh terima keputusan saya ni dan baca novel tu nanti.. 

terima kasih.. saya betul- betul hargai sokongan semua. dan minta maaf sebab terpaksa tunggu lama sangat untuk saya update setiap entry kerana saya masih belajar lagi. memang saya spend lebih masa saya pada belajar. maafkan saya. 

nantikan novel saya nanti...

"Bagaimana kisah sambungan SURI IMANI dan AMMAR MIRZA bersama dua anak kembar mereka, AQIL dan AQIF. terleraikah cinta mereka itu? "

18 comments:

  1. wahhh, dh nak buat novel rupanya..

    Tahniah ye awak :)

    ReplyDelete
  2. you know what????
    I follow your story for how many years,only ALLAH knows!!!
    & now you're doing this...

    I really2 like your story!!!

    b4 this I have to wait for how many MONTH for you to continue writing & suddenly I have to wait again??? This time, how many years do I have to wait???

    this comment may sound rude to you, but have you ever put yourself in my position??? as your reader???

    BUT, if u really2 think what u do is the best,then it's all up to you...

    TQ

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum Imani ... nak novel ya kak pasti tunggu ... tak sabar ni

    ReplyDelete
  4. Congrat yea Iman. Im also waiting tis novel to be publish. So harap ia berbaloi dgn penantian kitaorg selama ni. ;D
    Sal cinta semalam can u put back all the entry. Lama dah xbaca rs rindu lak. he... ;D

    ReplyDelete
  5. asalamualikum...xpela..mmg akn tgu cite ni pnya...papepn gudluck...cpt cket ekk ciapkn...

    ReplyDelete
  6. tahniah tahniah...yey! akn dtg dlm versi cetak. saye tunggu!!! gudluck writer

    ReplyDelete
  7. xpe sis..
    janji tau ending dia ya..

    ReplyDelete
  8. salam kak iman...erm bla novel tu kluar???

    ReplyDelete
  9. novel tu dari permulaan mereka kenal, atau just sambungan dari mereka ada anak.. x sbr la nak tau sapa perempuan tu... xkan erna plak.. aisehhh

    ReplyDelete
  10. congrat.....baguslah klu dah nk buat novel....ingatkn terus stop cm2 jerr.....
    will be waiting 4 ur novel...

    ReplyDelete
  11. xsaba nk tggu novel ni kuar.. sgt2 teruja

    ReplyDelete
  12. Iman,

    Dah lama akak ikut blog iman. Dari blog yg dulu & yg baru ni. Bertahun lamanya. Bila Iman privatekan blog, akak rasa kecewa sgt. Sekarang Iman dah buka balik. Cerita ni memang best. Kalau nak dibukukan memang kena tunggu lama kan. Harap Iman keep posting lah cerita yg lain utk kami your readers sementara utk novel tu keluar.

    kak ija

    ReplyDelete
  13. akak pun dah lama follow blog u ni,......msg2 ada masalah kan,.....pedulikan kata2 yg Iman rasa menyakitkan hati.....for sure, akak akan beli novel iman itu nanti!!!!! all the best!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  14. tahniah.. tak sabarnya nak tunggu..
    tp harap2 biarlah hapi ending ya..
    nti klo dah publish inform lagi kat kami disini ya.. gud luck sis..

    ReplyDelete
  15. Tahniah to Iman... citer ni best dan mmg eloklah dibukukan jadi novel cetak...boleh akak baca byk kali dan simpan jadi koleksi...:-)

    Congrates to u dan moga2 citer ni akan diolah makin menarik nanti... all the best to u, Iman!!! Thanks for ur story..

    ReplyDelete
  16. nak dibukukan yer..bestnye..tahniah..kak..nnti dh publish bgtau yer..xsabar nie.

    ReplyDelete
  17. can't wait for it... dah publish buku bagi tau ek..Congrats...wish can be like u la sister hehehe

    ReplyDelete